Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Ramekon Oy

Puhelin
0400 507480

Sähköposti
ramekon@kolumbus.fi

Osoite
Harkkoraudantie 1
00700 Helsinki

Y-tunnus
1860795-1

Ramekon Oy: n tietosuojaseloste tietosuoja papereiden tuhoamisesta

 Yritys:

  • Ramekon Oy
  • Y-tunnus: 1860795-1
  • Posti- ja käyntiosoite: Harkkoraudantie 1, 00700 Helsinki

Yhteyshenkilö:

  • Eira Oinonen /Tietosuojavastaava
  • Puhelin: 0400 507480
  • Sähköposti: ramekon@kolumbus.fi

Laskutusasiakkaiden tietojen käsittely:

Asiakastiedot sijaitsevat vain laskutusohjelmassa tai sähköpostissa salasanojen ja palomuurien takana. Ramekon Oy ei luovuta eikä markkinoi asiakastietoja muille tahoille.

Tietosuojapapereiden nouto asiakkaalta:

Ramekon Oy noutaa sovittuna ajankohtana tuhottavaksi tarkoitetun materiaalin asiakkaan toimitiloista tai arkistointitiloista. Tietosuojapaperit kuljetetaan 100% luotettavasti lukituissa astioissa, lukitussa umpinaisessa kuorma-autossa.

Asiakkaalle toimitetaan tarvittaessa aina lukittava tietosuojasäiIiö tuhottavan materiaaIin säilyttämistä varten. Tietosuojasäiliön avain on vain tuhoamispaikassamme ja tarvittaessa asiakkaalla itsellään.

Tietosuojapapereiden tuhoaminen:

Tietoturvapaperit siIputaan Iukukelvottomaksi DlN32757 turvaluokka 3 mukaiseksi silpuksi, joka toimitetaan teollisuudelle jalostettavaksi uusiksi tuotteiksi tai energiajakeeksi.

Ramekon Oy:n kuorma-auto ajetaan suljettuun tuhoamistilaan, kuorma puretaan, tietosuojasäiliön lukko avataan, säiliö kipataan kaatolaitteella hihnakuljettimelle, josta tuhottava materiaali siirtyy silppuriin. Kun silppu on lukukelvotonta, silppu siirtyy automaattisesti ilmakuljettimen sekoittamana putkea pitkin puristimeen ja puristimen puristamana kuljetuskonttiin. Tietosuoja-aineisto tuhotaan saman päivän aikana.

Muut tuhottavat:

Diskettien, CD, DVD- levyjen, kasettien, kovalevyjen, videonauhojen, ja muiden tallenteiden tuhoaminen murskaamalla ja silppuamalla joka toimitetaan energiajakeeksi/polttoon.

Tuhoamistodistus:

Asiakas saa aina laskun yhteydessä tuhoamistodistuksen Luottamuksellisen materiaaIin tuhoamisesta.

Tuhoamistilaan pääsevät vain Ramekon Oy:n henkilökunta (2 henkilöä).

yrittäjä/autonkuljettaja ja työntekijä/tietosuojavastaava. TuhoamistiIoissa on tallentava kameravalvonta 24/h sisä- ja ulkotiloissa.

Ramekon Oy: n henkilökuntaa sitoo vaitiolovelvollisuus. Asiakas voi halutessaan tehdä Ramekon Oy:n kanssa kirjallisen vaitiolositoumuksen. Ramekon Oy ei käytä alihankkijoita.

Asiakas voi halutessaan tuoda tuhottavan aineiston itse ennalta sovittuna päivänä ja sovittuna kellon aikana. Tuhoaminen voidaan suorittaa asiakkaan läsnä ollessa.

Vakioasiakkaan tietosuojapaperisäiliön vaihto:

Ramekon Oy vaihtaa täyden tietosuojasäiliön tyhjään lukittuun säiliöön. Tietosuojasäiliön lukko avataan vasta tuhoamistiloissa ennen tietosuoja materiaalin silppuamista.

Olemme toimineet paperintuhousalalla aloittaen toiminimellä jo vuodesta 1999 vuoteen 2003 jonka jälkeen Ramekon Oy:nä.